Kälviän seurakuntakoti

Kälviän seurakuntakoti on valmistunut vuonna 1971. Sitä laajennettiin vuonna 1989 ja saneerattiin 2008.

Seurakuntakoti palvelee kaikkia seurakuntalaisia perhejuhlissa, elämän iloissa ja suruissa, seurakuntalaisten omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Seurakunnan toiminta on merkittävästi keskittynyt seurakuntakotiimme, jossa pidetään paljon seuroja, raamattupäiviä, diakoniaan ja lähetystyöhön liittyviä juhlia, yhteisvastuu- ja lähetyslounaita, seurakunnan pienpiirejä, päiväkerhoja, nuorteniltoja, rippikoulua, vanhustenkerhoa, kuoroharjoituksia ja konsertteja. Myös eri yhteisöt pitävät usein kokouksiaan ja koulutuspäiviään seurakuntakodissamme.

Merkittävä sija seurakuntakodin toiminnassa on vapaaehtoistyöllä. Seurakuntalaiset palvelevat erilaisissa tilaisuuksissa vapaaehtoisesti erityisesti keittiöllä. Ilman mittavaa vapaaehtoistyötä ei seurakuntamme pystyisi palvelemaan jäseniään nykyisessä laajuudessaan.

Seurakuntakodin juhlasalissa on 200 istumapaikkaa sekä valkokangas, videotykki ja äänentoisto. Nuorten tilassa olkkarissa on 24 pöytäpaikkaa ja siihen liittyvässä ruokasalissa 60 pöytäpaikkaa. Tilaan on mahdollisuus järjestää 150 istumapaikkaa. Olkkarissa on valkokangas, videotykki ja äänentoisto.

Kälviän seurakuntakodin juhlasali

Tilavaraukset seurakuntavirastosta, Kälviäntie 22, 68300 Kälviä