Tule mukaan toimintaan!

Seurakunta haluaa tarjota hengellisen kodin kaiken ikäisille, kodin jossa on turvallista olla.

Tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan, virkistymään, rakentumaan hengellisesti ja kokemaan yhteyttä. Tarjolla on myös monenlaisia tehtäviä, joissa voit seurakuntalaisena antaa oman panoksesi.

Kälviän seurakunnan toiminta
21.6. - 27.6.2018

Juhannuspäivä (Johannes Kastajan päivä) Tien raivaaja
Johannes Kastajan syntymäpäivän juhlaa on vietetty 400-luvun alkupuolelta lähtien. Sen ajankohta perustuu käsitykseen, että Johannes syntyi kuusi kuukautta ennen Jeesusta. Juhlan raamatullinen lähtökohta on Luuk. 1: 26, 36. Pelastushistoriallisesti juhannus viittaa seuraavaan jouluun. Nykyisin juhannusta vietetään kesäkuun 19. päivää seuraavana lauantaina. Saamansa nimen (Johannes = Jumala on armollinen) mukaisesti Johannes julisti Jumalan armollista hyvyyttä, pelastusta ja syntien anteeksiantamista.
Tekstit: Ps. 92:2-6; Jes. 45:8-12; Ap. t. 19:1-6; Luuk. 1:57-66

5. sunnuntai helluntaista Armahtakaa!
Ihmisen asia ei ole tuomita lähimmäistään, sillä tuomiovalta kuuluu yksin Jumalalle. Meitä kehotetaan armahtamaan toisiamme ja edistämään oikeuden ja hyvyyden toteutumista. Kuulumme syntisten seurakuntaan, joka elää Jumalan anteeksiantamuksesta.
Tekstit: Ps. 13:2-6; Job 35:1-8; Room. 14:13-19; Luuk. 13:1-5

JUMALANPALVELUKSET
LA 23.6. klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Niemelä ja Hekkala.
SU 24.6. klo 10 Messu kirkossa. Niemelä, Hekkala ja Kirsi Koivisto, laulu.

SEURAKUNNAN VIIKKO
TO 21.6. klo 14 Hartaus Pihlajakodissa.
KE 27.6. klo 13 Hartaus Leporannassa.

DIAKONIA
TI 26.6. klo 14-16 Päivystys diakoniatoimistossa.

MUSIIKKI
KE 27.6. klo 19 Mä kuinka kiittää voisinkaan! Kaustisen Hääkuoron konsertti kirkossa. Ohjelma 10 e. Konsertti aloittaa kesäillan musiikkihartauksien sarjan, joka jatkuu keskiviikkoiltaisin heinäkuun loppuun asti.

PERHEET
Kesäkuun keskiviikkoisin klo 10-12 Perhepuisto Kirkkopuistossa. Mahdollisuus paistaa makkaraa kodalla. Tarjolla mehua, teetä ja kahvia! Tervetuloa!
12.6.- 28.6. ti ja to klo 9-12 Leikkipuistotoimintaa 3-7 vuotiaille Kirkkopuistossa. Omat eväät ja sään mukainen vaatetus! Sateella leikkipuisto kiinni!

RIPPIKOULU
25.6.-1.7. 2. ripari Vasikkasaaressa.

HAUTAAN SIUNATTU
Anni Aliisi Aho e Sankari 87v, Veikko Johannes Erkkilä 64v.

Seurakunta facebookissa

Lisää tapahtumia ja toimintaa löydät tapahtumakalenterista