Jumalanpalvelus netissä

Kälviän kirkon jumalanpalveluksia voi kuunnella netissä! Ne ovat kuultavissa vain suorana lähetyksenä, eli niitä ei tallenneta nettiin. Jumalanpalvelus alkaa sunnuntaisin kello 10. Perhejumalanpalvelus pidetään joka kuukauden kolmantena sunnuntaina. Tällöin jumalanpalvelus alkaa kello 11.

Paina soittimen Play-painiketta, kun jumalanpalvelus alkaa. Jos se ei heti onnistu, kokeile muutaman minuutin kuluttua uudelleen.

Jos yhteys katkeaa kesken lähetyksen, päivitä selain painamalla selaimen osoitesivulla olevaa päivitys-painiketta. Ongelma on usein yhteydessä, ei lähetyksessä.

Voit siis liittyä kotiseurakunnan jumalanpalvelukseen netin kautta, missä ikinä liikutkin!

Mediasoitin toimii myös älypuhelimilla. Windows Phone -puhelimissa tulee kuitenkin olla Windows Phone 10 -käyttöjärjestelmä.

Miten Kälviän kirkon jumalanpalvelus kuului netissä? Missä olit, kun kuuntelit jumalanpalvelusta netin kautta?  Voit antaa vapaamuotoista palautetta kuuluvuudesta palautelomakkeella. Kiitos palautteestasi!

Jumalanpalveluksen virret

12. sunnuntai helluntaista 27.8. klo 11 Jumalanpalvelus kirkossa.

Virret

206:1-4