Partio

Valokuva: Jukka Mansikkamäki

Perhepartio

on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen, mutta kaiken ikäiset ovat tervetulleita. Perhepartiossa lapset ja aikuiset toimivat yhdessä leikkien, oppien ja seikkaillen luonnon ääressä kerran kuukaudessa.

Sudenpennut

ovat 7–10-vuotiaita partiolaisia. Leikit, seikkailut ja tarinat ovat viikoittain kokoontumisten aiheena. Sudenpentujen ohjelmaan kuuluvat myös jäljet ja askeleet, merkkejä on yhteensä 35.

Seikkailijat

ovat 10–12-vuotiaita. He opettelevat perustaitoja ja retkeilevät. Ohjelmaan kuuluu taitomerkkejä sekä partiotaitokisoihin osallistumista. Retkikeittimet, ensiapu, rakentelu ja solmut tulevat tutuiksi.

Kälviän seurakunta toimii taustayhteisönä Kälviän Metsäveikot ry:n järjestämälle partiotoiminnalle.

Valokuva: Jukka Mansikkamäki

Lisätietoja: