Vapaaehtoisena seurakunnassa

Vapaaehtoistehtäviä seurakunnassa

Joskus tarvii isoveljeä

Kälviän seurakunnan vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua kuka hyvänsä. Vapaaehtoinen toimii tavallisen ihmisen tiedoilla ja taidoilla, omien voimavarojensa mukaan.

Joka päivä löytyy mahdollisuuksia palvella. Tehtäviä löytyy laidasta laitaan. Haluaisitko sinä toimia vaikkapa Yhteisvastuu-kerääjänä tai lähimmäisenä yksinäiselle? Voit toimia varamummona ja varapappana, perheille joiden isovanhemmat asuvat kaukana tai eivät ole muuten lähellä perhettä.

Oma aktiivisuutesi on tärkeää mukaan pääsemiseksi, koska muuten emme osaa pyytää avuksi kaikkia kiinnostuneita. Etsi itsellesi sopivin toimintamuoto ja sukella joukkoon!

Kirkkokaveri vie perille

Kuuntele vapaaehtoisten tarinoita täältä

Vapaaehtoistyön esitteen pdf-muodossa voit ladata täältä.

Lisätietoja:

Jämsä Leena

Kälviän seurakunta
Diakonia

Miten pääsen mukaan?

• "Tartu hihasta ja ota yhteyttä" Leena Jämsään.
• Ilmoittaudu vapaaehtois-tehtäviin ja jätä yhteystietosi alla olevan kuvalinkin kautta:

vapaaehtoistyö.fi

Vapaaehtoispankkiin on koottu avoimia vapaaehtoistehtäviä koko Kokkolan seurakunta-yhtymän alueelta. Vapaaehtoistehtäviä ilmoittelevat paitsi seurakunnat myös alueella toimivat järjestöt.

Vapaaehtoistyo.fi/kokkola-sivuston koordinaattori on
Minna Varila.

Meidät löytää myös Facebookista.

Vapaaehtoistyötä ja -työntekijöitä on laidasta laitaan. Panostasi tarvitaan!