Jumalanpalvelus netissä

Jumalanpalvelus netissä

Kälviän kirkon jumalanpalveluksia voi kuunnella netissä! Ne ovat kuultavissa vain suorana lähetyksenä, eli niitä ei tallenneta nettiin. Jumalanpalvelus alkaa sunnuntaisin kello 10. Perhejumalanpalvelukset alkavat kello 11.
Jumalanpalveluksessa veisattavat virret löydät seurakunnan tapahtumakalenterista. Klikkaa linkkiä, josta pääset tapahtumakalenteriin. Valitse kalenterista haluamasi päivä, ja klikkaa tapahtuma auki, niin näet jumalanpalveluksessa veisattavat virret.

Paina soittimen Play-painiketta, kun jumalanpalvelus alkaa. Jos se ei heti onnistu, kokeile muutaman minuutin kuluttua uudelleen.

Jos yhteys katkeaa kesken lähetyksen, päivitä selain painamalla selaimen osoitesivulla olevaa päivitys-painiketta. Ongelma on usein yhteydessä, ei lähetyksessä.

Voit siis liittyä kotiseurakunnan jumalanpalvelukseen netin kautta, missä ikinä liikutkin!


Mediasoitin toimii myös älypuhelimilla. Windows Phone -puhelimissa tulee kuitenkin olla Windows Phone 10 -käyttöjärjestelmä.

Miten Kälviän kirkon jumalanpalvelus kuului netissä? Missä olit, kun kuuntelit jumalanpalvelusta netin kautta?  Voit antaa vapaamuotoista palautetta kuuluvuudesta palautelomakkeella. Kiitos palautteestasi!!

 

 

Piispa Samuel Salmi Kälviän kirkon uudelleen vihkimisjuhlassa 10. toukokuuta 2018.