​​​​​​​Lapsi hiekkalaatikolla.

Kesäpuisto

Kesäpuistotoimintaa järjestetään kesäkuun ajan seurakuntakodin vieressä olevassa Kirkkopuistossa.

Leikkipuisto

Ohjattua leikkipuistotoimintaa järjestetään 3-7-vuotiaille lapsille tiistaisin ja torstaisin klo 9-12. Leikkipuiston ohjelmaan kuuluvat leikit, pelit, askartelut, laulut ja olennaisena osana hartaushetki sekä omien eväiden syönti. Leikkipuistoon pukeudutaan sään mukaan. Sateella leikkipuisto on suljettu. Ohjaajina toimivat lastenohjaajien lisäksi joukko kesätyöntekijöitä.
Pidä huoli, ettet tule sairaana leikkipuistoon. Korona rajoitusten takia otamme enintään 42 lasta kerrallaan puistoon.
Ilmoittautuminen paikan päällä hygienia- ja turvallisuusmääräykset huomioon ottaen.
Muista huolellinen käsienpesu kotona, puistoon tultaessa ja lähtiessä.

Perhepuisto

Perhepuisto kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-12. Puistoon voi ottaa mukaan omat eväät. Tarjolla kahvi,tee ja mehu.