Kaksi poikaa laulaa ja leikkii kerhossa.

Päiväkerhot

Leikin lumoa ja hiljaisuutta

Päiväkerhot ovat kirkon järjestämää kristilliseen arvopohjaan perustuvaa arkitoimintaa 3–6-vuotiaille lapsille. Lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen ovat päiväkerhon ydintä. Päiväkerho tukee lapsen uskoa ja kokemusta siitä, että seurakunta on hänen kristillinen kotinsa.

Päiväkerho tarjoaa monipuolisia lapsen kasvua tukevia virikkeitä. Kerhossa tutustutaan kristinuskon perusasioihin ja Raamatun kertomuksiin, samalla kirkkovuoden juhlat tulevat tutuksi. Kerhossa touhutaan toisten lasten kanssa leikkien, laulellen, askarrellen ja ulkoillen, syödään omat pienet eväät, vietetään satuhetkiä ja ennen kaikkea iloitaan siitä, että ollaan lapsia.

Päiväkerho toimii perheiden tukena kristillisessä kasvatuksessa ja luo lapsille positiivisia kokemuksia ryhmässä toimimisesta.

Päiväkerhot kokoontuvat

Kerhot kokoontuvat kerran tai kaksi kertaa viikossa 3 tunnin ajan seurakuntakodin päiväkerhotiloissa. (Keskimmäinen ovi)

tiistaina ja perjantaina klo 8.45-11.45
tiistaina ja torstaina klo 12.30-15.30

Päiväkerhon lukukausimaksu on 20 e.

Miten pääsee mukaan?

Kerhokausi alkaa syksyllä.  Päiväkerhoon voi ilmoittautua viikolla 32 soittamalla lastenohjaajille tai käymällä paikan päällä seurakuntakodin päiväkerhotiloissa. Kerhopaikkaa voi tiedustella myös kesken kauden lastenohjaajilta.

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa. Liity joukkoon Facebookissa!

Kälviän seurakunnan Varhaiskasvatus ja Perhetyö
Kälviän seurakunta