Avoin leikkipuisto

to 16.9. kello 09.00 - 11.00
Kota

Avointa puistotoimintaa Kirkkopuistossa torstai aamupäivisin klo. 9.00-11.00. Toimintaa ohjaavat seurakunnan lastenohjaajat.

Toimintaan voivat osallistua 2-vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat alle kouluikäiset lapset. Puistotoiminnassa lapsella on mahdollisuus osallistua ohjattuun ulkoiluun
ja siellä tapahtuvaan lasten väliseen leikkiin samanikäisten lasten kanssa säällä kuin säällä. Toiminnasta ei peritä maksua.
Lasten kiinnostuksen kohteista riippuen järjestämme pieniä teematuokioita esim. laulu-, askartelu- ja liikuntaleikkituokioita.
Lapselle voi pakata puistoon mukaan pienet retkieväät. Lapsen voi tuoda puistoon lyhyemmäksikin ajaksi, jos huoltajalla on esim. kaupassa tai neuvolassa käyntiä ohjatun puiston aukioloaikoina.

Puistoon otetaan 10 lasta/puistokerta. Ilmoittautuminen puistoihin tekstiviestillä tai soittamalla lastenohjaajille edeltävän viikon aikana, kuitenkin viimeistään päivää ennen eli keskiviikkoisin
puh. 050-3147 368 tai 050-3147369
Syksyn avoimet puistot alkavat 9.9.2021 jatkuen joka torstai 16.12.2021 saakka. syyslomaviikolla 21.10 ei ole puistoa!

Tervetuloa mukaan avoimeen puistotoimintaan!

Kälviän seurakunta