Diakonia

Diakonia - sinua varten

HUOM! Diakoniatoimisto on toistaiseksi suljettu.
Diakoniatyöntekijä palvelee sinua puhelimitse ja sähköpostitse.
Kauppa- ja apteekkiasioiden hoitamiseen on mahdollisuus saada vapaaehtoisapua.
Ota yhteyttä p. 050 3147375 /

Diakoniatoimiston vastaanotolla voi käydä puhumassa kaikenlaisissa elämäntilanteissa ja saada luottamuksellista apua ja tukea henkisissä, hengellisissä, taloudellisissa ja ihmissuhdeasioissa. Vastaanottoaikoina voi tarvitseva saada EU-ruokakasseja. Taloudellisissa kriisitilanteissa on mahdollisuus anoa myös muuta taloudellista avustusta.
Diakoniatoimisto on SULJETTU toistaiseksi.
Diakoniatyöntekijän kautta on mahdollisuus saada ruoka- ja taloudellista-apua

diakoniatoimistosta puhelimitse sovittuna ajankohtana.
p. 050 3147375 Leena Jämsä

Diakoniatyöntekijä tekee kotikäyntejä, joita voi toivoa ja sopia myös puhelimitse. Perinteisesti työntekijä tekee kotikäyntejä myös pyytämättä mm. sairaiden, vanhusten ja yksinäisten luo sekä surukoteihin. Diakonia järjestää ryhmätoimintaa, monenlaisia retki- ja leiripäiviä sekä mahdollisuuden mielekkääseen vapaaehtoistyöhön.

Lähimmäisen kamari on kahvi- ja kohtaamispaikka, jota vapaaehtoistyöntekijät pitävät auki omilla vuoroillaan. Siellä pidetään monia tilaisuuksia, kuten hartauksia ja runo- ja lauluhetkiä. Lähimmäisen kamari toimii diakoniatyön alaisuudessa. Tilaa voi vuokrata edulliseen hintaan esimerkiksi. kokouspaikaksi.
Varaukset seurakuntavirastosta, p. 06 8296 611.
HUOM! Kokoontumiset toistaiseksi tauolla.

Kälviän seurakunnan diakoniatyöntekijänä toimii diakonissa/sairaanhoitaja Leena Jämsä. Diakoniatyötä ja tapahtumia suunnittelee vastuuryhmä yhdessä työntekijän kanssa.Toteuttamisessa ovat mukana lukemattomat seurakuntalaiset. Diakoniatyöstä vastaava teologi on kirkkoherra.

Jämsä Leena

Kälviän seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Diakonia

Diakoniatoimisto

HUOM!
Diakoniatoimisto on SULJETTU toistaiseksi.
Diakoniatyöntekijän kanssa puhelimitse sovitulla ajalla VOI HAKEA RUOKA-APUA diakoniatoimistosta.
P. 050 3147375

Lähimmäisen kamari

HUOM! Kokoontumiset toistaiseksi tauolla.