Lapset ja perheet

Kälviän seurakunta järjestää monipuolista toimintaa lapsille ja perheille. Arkipäivisin on muun muassa muskari, päiväkerho, perhekerho ja perhepuisto. Sunnuntaisin kokoontuvat pyhäkoulut. Tarkemmat tiedot löytyvät kunkin toiminnan kohdalta.

Lapsiperheille on paljon erilaisia tapahtumia ja kirkkovuoteen liittyviä tilaisuuksia kuten perhekirkkoja, lasten joulu- ja pääsiäiskirkko sekä retkiä ja leirejä.

Seurakunta haluaa tukea vanhempia heidän ensisijaisessa kasvatusvastuussaan ja rohkaista heitä lapsen hengellisen kasvun tukemisessa.

Neljävuotissyntymäpäivät

Seurakunta lähettää neljä vuotta täyttäville lapsille kutsun syntymäpäiväjuhliin. Juhlia vietetään kerran vuodessa seurakuntakodilla. Seurakunta lahjoittaa jokaiselle neljävuotiaalle Lasten raamatun.

Halmekangas Tanja

Lastenohjaaja (vastaava)
Kälviän seurakunta
Lapsi- ja perhetyö

Autio Tiina

Kälviän seurakunta
Lapsi- ja perhetyö

"Jumalan siunaus kantaa pieniä suuria, rauhan meille antaa, varjelee kaikkia. Jumalan siunaus kohtaa meidät jo kasteessa, hiljaa meitä johtaa, lähelle Jeesusta. Jumalan siunaus sulkee meidätkin hoitoonsa. Enkeleitä kulkee suojana matkalla. Jumalan siunaus riittää päiväämme jokaiseen, kerran meidät liittää elämään ikuiseen."

(Virren 125 sävelellä)