Nuoret

Nuortenillat
ovat perjantaisin tai lauantaisin klo 19 seurakuntakodin takapihalla sijaitsevassa Kodassa. Kota on monelle nuorelle kuin toinen koti. Iltojen ohjelmassa on yhdessä olemista ja jakamista, raamattuopetusta, yhteislaulua, rukousta, naurua ja iloa.

Isoskoulutus on nuorteniltojen lisäksi täsmäkoulutusta ryhmänohjaajan tehtäviin ripareilla ja varhaisnuorten leireillä. Koulutukseen ovat tervetulleita rippikoulun käyneet nuoret. Koulutukseen sisältyy leirejä, iltakokoontumisia, nuorteniltoja ja erilaisia vastuutehtäviä. Koulutus alkaa syksyllä ja päättyy keväällä.

Tapahtumat ja leirit
Teemme yhteisiä retkiä tapahtumiin (esim. Kokkola-Gospel ja Maata Näkyvissä -festarit). Nuorten omia leirejä on muutaman kerran vuodessa.

Hiihtolomalla meillä on ollut tapana tehdä nuorten oma lähetysreissu Viteleen, Karjalaan.

Klapuri Sirpa

Kälviän seurakunta
Nuorisotyö

Tietoa rippikoulusta löydät täältä

Kotajameja ja Taivaallisia Treffejä = nuortenillat

perjantaisin tai lauantaisin kodalla kello 19. Yhdessä olemista ja jakamista, Raamattuopetusta, yhteislaulua, rukousta, naurua ja iloa.

Kälviän nuori seurakunta kutsuu sinua rippikoulun käynyt nuori mukaan iloiseen meininkiin. Sinulle on tarjolla paikka hyvässä porukassa, iloiten ja kädet ristissä yhteistä matkaa tehden kohti Taivaan kotia. Ristin tie vie perille!