Nuoret

Nuoret

Toiminta poikkeusoloissa:

Normaali toiminta on tällä hetkellä tauolla.

 

Seuraa somekanavia. Siellä on Sukella Raamattuun, nuorten puheenvuoroja, musiikkia, tekemistä ja välillä livelähetyksiä:

Nuorisotyönohjaaja on varhaisnuoria, nuoria ja heidän perheitään varten. Huolien, murheiden, ilon ja onnenhippusten kanssa käänny rohkeasti Sirpa puoleen

 Nuortenillat
ovat perjantaisin tai lauantaisin klo 19 seurakuntakodin takapihalla sijaitsevassa Kodassa. Kota on monelle nuorelle kuin toinen koti. Iltojen ohjelmassa on yhdessä olemista ja jakamista, raamattuopetusta, yhteislaulua, rukousta, naurua ja iloa. Tällä hetkellä ei ole kokoontumisia.

Isoskoulutus on nuorteniltojen lisäksi täsmäkoulutusta ryhmänohjaajan tehtäviin ripareilla ja varhaisnuorten leireillä. Koulutukseen ovat tervetulleita rippikoulun käyneet nuoret. Koulutukseen sisältyy leirejä, iltakokoontumisia, nuorteniltoja ja erilaisia vastuutehtäviä. Koulutus alkaa syksyllä ja päättyy keväällä.

Tapahtumat ja leirit
Teemme yhteisiä retkiä tapahtumiin (esim. Kokkola-Gospel ja Maata Näkyvissä -festarit). Nuorten omia leirejä on muutaman kerran vuodessa.

Hiihtolomalla meillä on ollut tapana tehdä nuorten oma lähetysreissu Viteleen, Karjalaan.

Klapuri Sirpa

Nuorisotyönohjaaja
050 3147 372
Kälviän seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Nuorisotyö

Tietoa rippikoulusta löydät täältä 

Kotajameja ja Taivaallisia Treffejä = nuortenillat

perjantaisin tai lauantaisin kodalla kello 19. Yhdessä olemista ja jakamista, Raamattuopetusta, yhteislaulua, rukousta, naurua ja iloa.

 

Kälviän nuori seurakunta kutsuu sinua rippikoulun käynyt nuori mukaan iloiseen meininkiin. Sinulle on tarjolla paikka hyvässä porukassa, iloiten ja kädet ristissä yhteistä matkaa tehden kohti Taivaan kotia. Ristin tie vie perille!