Seuroja ja yhteyttä

Seurakuntalaiset voivat järjestää kodeissa seuroja syntymäpäivien tai muun perhejuhlan yhteydessä tai muuten vain Jumalan sanaa kuullaksemme.

Herättäjän seuroja (HY) pidetään seurakuntakodissa, Lähimmäisen kamarilla tai kodeissa erikseen ilmoitettavina aikoina. Seuroissa laulamme Siionin virsiä.

Kansanlähetyksen seuroja (KL) ja juhlia pidetään erikseen ilmoitettavina aikoina. Seuroissa laulamme yleensä virsiä.

Evankelisia seuroja (Sley) ja raamattupäiviä järjestetään muutaman kerran kuukaudessa.  Seuroissa laulamme Siionin kanteleen lauluja.

Hyvän Paimenen iltoja järjestetään noin kerran kuussa rovastikunnallisen Vitele-työn hyväksi. Pernun kivinavetalla on kirpputori Vitele-työn hyväksi.

Kinkerit
Tammikuusta alkaen pidämme kinkereitä seurakunnan jokaisessa kylässä. Kinkereillä olemme Jumalan sanan hoidossa, laulamme virsiä ja suunnittelemme seurakunnan toimintaa.

Katso kuluvan viikon seurat tapahtumakalenterista.