Tytöt ja pojat (7-14 -vuotiaat)

Varhaisnuoret

Toiminta poikkeusoloissa:

Normaali toiminta on tällä hetkellä tauolla. Kesän leirien aikataulut ja toteutuminen on vielä auki. Seuraamme hallituksen ohjeita.

Varhaisnuoria ja heidän vanhempiaan kutsutaan seuraamaan seuraavia kanavia. Siellä on raamattujuttuja, kisoja ja mukavaa tekemistä. Myös Donkkiksista tutut Saku ja Ruut seikkailevat siellä:

Nuorisotyönohjaaja on varhaisnuoria, nuoria ja heidän perheitään varten. Huolien, murheiden, ilon ja onnenhippusten kanssa käänny rohkeasti Sirpa puoleen.

Junioreita (7–10-v.) ja varhaisnuoria (11–14-v.) kutsutaan kerhoihin, Donkkis BIG Night -toimintailtoihin, leireille ja retkille. Hartaudet kuuluvat olennaisena osana kerhojen toimintaan.

Donkkis BIG night -toimintaillat alakoululaisille ja eskarilaisille.
Muutaman kerran keväällä ja syksyllä. Ohjelmassa raamattuopetusta, yhteislaulua, rukousta, Ruut ja Saku, toimintapisteitä, jättinyyttärit... Järjestäjinä Kälviän seurakunta ja Keski-Pohjanmaan Kansanlähetys.

Leirit kutsuvat varhaisnuoria kevät-, kesä- ja syysleireille.

Klapuri Sirpa

Kälviän seurakunta, Kokkolan seurakuntayhtymä
Nuorisotyö

Tarkemmat ajat ja tiedot voit tsekata tapahtumakalenterista.