Työntekijöiden tervehdys

Joukkuepeliä

Seurakunnan perustaja ja perustus on Jeesus Kristus. Raamatun mukaan kaikki on rakennettu Hänen varaansa.

"Kaikki on luotu Hänen kauttaan ja Häntä varten." (Kol. 1:16)

Elämä avautuu, säilyy ja pelastuu siinä yhteydessä, johon elämän antaja on sen tarkoittanut: Jeesuksen Kristuksen lunastustyön, armon ja rakkauden varassa.

Kristittynä eläminen on ennen kaikkea Kristus-kalliolla elämistä, armoon ja anteeksiantamukseen turvautumista joka päivä. Kristittynä eläminen on myös sitä, että pyydämme Kristusta kulkemaan kanssamme arjessa. Hän on luvannut olla kanssamme joka päivä. Hänen johdatuksessaan ja Hänen johdollaan on turvallista elää.

Kotiseurakunta on olemassa sitä varten, että Kristus-kallio ulottuisi jokaisen ihmisen elämän perustukseksi. Seurakunnan tärkein tehtävä on pitää esillä evankeliumia elämän kaikissa vaiheissa; arjessa ja juhlassa, ilossa ja surussa, koulussa ja kotona, työssä ja levossa.

Seurakunnan päätapahtumat, tärkeimmät toimintamme ja yhteystietomme löytyvät tästä esitteestä. Tiedotamme viikoittain toiminnastamme Kokkola-lehdessä, Kälviän seudun sanomissa ja nettisivuillamme. Toivomme, että jokainen seurakuntalainen voi löytää oman paikan ja osallistumismahdollisuuden kotiseurakunnassamme. Rohkaisemme teitä myös ottamaan yhteyttä.

Seurakunnan yksi tarkoitus ja tehtävä on luoda tuttua ja turvallista yhteisöllisyyttä. Se syntyy, kun rakennamme sitä seurakunnan sanomasta käsin. Jumalan armo ja rakkaus johtaa anteeksiantavaan, hyväksyvään, toisista välittävään ja kannustavaan yhteisöllisyyteen.

"Perustus on jo laskettu, ja se on Jeesus Kristus." (1. Kor. 3:11)

Kälviän seurakunnan työntekijät