Uutiset

Nina Åström konsertoi ja kertoo tarinansa Kälviällä

Julkaistu: 13.03.2018

Nina Åström esiintyy ensi sunnuntaina Kälviän vapaa-ajantalolla pidettävässä Missiokonsertissa. Lisäksi hän kertoo oman muutostarinansa. Konsertissa kuullaan myös kaksi muuta muutoskertomusta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ja tapahtumassa kerätään kolehti.

Laulaja-lauluntekijä Nina Åström on myös evankelista ja opettaja, joka on esiintynyt miljoonille kuulijoille yli kolmessakymmenessä maassa. Hän oli Suomen euroviisuedustaja vuonna 2000, ja nyt myös kultalevylaulaja. Häneltä on ilmestynyt 14 levyä, joista viimeisin, Takaisin kotiin, toukokuussa 2016

Åström on tullut uskoon seitsemäntoistavuotiaana ja tehnyt evankeliointityötä 1980-luvulta alkaen. Laulukeikat vievät Åströmiä erikoisiin paikkoihin, tilanteisiin ja kohtaamisiin.
Noin 17 vuoden ajan hän on esiintynyt vankiloissa ja huumeparantoloissa, varsinkin entisen Neuvostoliiton maissa, aina Tyynenmeren rannikolta Baltian maihin.

Konserteissa kuullaan paljon Åströmin omien sävellysten lisäksi levyjen Avoin taivas ja Minun aarteeni kappaleita, joiden tekstit ovat Hilja Aaltosen ja sävellykset enimmäkseen Hannu Huhtalan.
Åström on laulanut itsensä kuulijoiden sydämiin.Hänen musiikkinsa viestii sanomaa vapahduksesta, joka on mahdollista Laulaja Nina Åström tuli uskoon 17-vuotiaana. Hän haluaakaikille.

Missiokonsertti
su 18.3. 2018 klo 18
Kälviän vapaa-ajantalolla

Lue lisää muutoskertomuksia