Kirkollisten kesäjuhlien sesonki alkaa

Julkaistu: 16.05.2018

Noin 140.000 suomalaista suuntaa tänäkin kesänä kirkollisille kesäjuhlille kuulemaan sanaa ja tapaamaan tuttuja. Juhlia riittää lähes jokaiselle viikonlopulle toukokuun lopulta elokuun loppuun.

Monia kesäjuhlia voi seurata myös kotisohvalta juhlaradion tai internetin kautta. Juhlia on tarjolla myös lähiseudulla.
Tulevana viikonloppuna järjestetään Ekumeeninen raamattutapahtuma Jyväskylässä. Myös Merimieskirkon kesäjuhla on Jyväskylässä 11.– 12. elokuuta. Kymmenen vuotta täyttävää Evankelista lähetysyhdistystä juhlitaan 8.-10.6. Evankelisilla kesäjuhlilla Seinäjoella. Sleyn valtakunnallista Evankeliumijuhlaa vietetään kesä-heinäkuun vaihteessa Kalajoella. Samana viikonloppuna on vanhoillislestadiolaisten Suviseurat Äänekoskella. Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Uusheräyksen Kesäseurojen pitopaikkana on Pyhäjoki.

Evankeliumijuhla tuo Kalajoelle 15000 kävijää. Se on lähin kirkollinen kesäjuhla.Toukokuussa on Suomen Lähetysseuran kesäjuhlat Kuopiossa sekä Sansan Medialähetyspäivät Lohjan Vivamossa.
Herättäjäjuhlia vietetään 6.–8.7. Tampereella. Samaan aikaan pidetään Kansanlähetyspäivät Hausjärven Ryttylässä.
Kesäjuhlasesonki päättyy elokuun viimeisenä viikonloppuna Kauniaisissa Suomen Raamattuopiston Hengellisiin syventymispäiviin.

Lisätietoa kirkollisista kesäjuhlista: kokkolanseurakuntayhtyma.fi/uutiset