Uudet luottamushenkilöt Kälviän seurakunnassa

Julkaistu: 18.11.2018

Vahvistamattoman ääntenlaskennan mukaan Kälviän seurakunnan luottamushenkilöiksi valittiin seuraavat henkilöt.

Kokkolan seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkovaltuustoon Kälviän seurakunnasta valitut
(6 jäsentä)

Kotiseurakuntani Kälviä
Hankaniemi Leena (125) uusi, Timlin Juhani (64) u, Jylhä Harri (58), Muuraiskangas-Nissilä Tuula (57) u, Luoma Otto (45) u, Kivistö Irja (45).

Kälviän seurakunnan seurakuntaneuvostoon valitut (10 jäsentä)

Kotiseurakuntani Kälviä
Hankaniemi Leena (100) uusi, Muuraiskangas-Nissilä Tuula (57) u, Jylhä Harri (53), Luoto Eeva-Liisa (46), Luoma Otto (45) u, Poutanen Minna (39), Kivistö Irja (35), Timlin Juhani (24) u, Isolankila Oiva (23), Honkala Ville (21).

Vaalin tulos vahvistetaan keskiviikkona 21.11. seurakunnan vaalilautakunnan kokouksessa. Vahvistetut tulokset ja kaikkien ehdokkaiden äänimäärät löytyvät täältä.

Kälviän seurakunnan äänestysprosentti oli 18,8 %. Edellisissä vaaleissa vuonna 2014 äänestysprosentti oli 19,8 %.

Kälviän seurakuntavaaliäänestys

Jaana Rimpioja kävi sunnuntai-iltana äänestämässä Kälviän seurakuntakodilla. Vaalitoimitsijat Terttu Karhulahti, Tuula Peltola ja Aarre Korpijärvi huolehtivat, että kaikki sujuu kuten pitääkin. Kuva: Eija Ahokangas