Kirkko mukana SuomiAreenalla Porissa

Julkaistu: 26.06.2019

Kirkko on jälleen mukana Porin SuomiAreenalla 15.–19. heinäkuuta. Ohjelman teemana on uskonto ja kristillisyys tulevaisuuden yhteiskunnassa.

Keskustelun painopisteitä ovat nuoret tulevaisuuden tekijöinä sekä se, kuinka uskonto-osaaminen voisi toimia katsomusten välisen yhteisymmärryksen perustana.

Teemaan pureudutaan perjantaina Älä tallaa toisen pyhää -paneelikeskustelussa, jossa pohditaan katsomuskasvatuksen ja uskonnonopetuksen merkitystä ja tulevaisuutta. Maanantaina Me pidetään teistä huolta sit kun te ootte vanhoja – opiskelukyvystä työkykyyn -paneelikeskustelussa käsitellään ammattiin opiskelevien hyvinvointia #kampusrauhaa-hankkeeseen liittyen.

Maanantain toisessa paneelissa Enemmän kuin unelma onnesta – sukellus nuorten osallisuuteen Suomessa kuullaan ajatuksia ja kokemuksia osallisuudesta nuorten, päättäjien, asiantuntijoiden ja yleisön näkökulmista.
Aiemmilta vuosilta tutut Piispan iltahetki -keskustelutilaisuudet kokoavat liudan mielenkiintoisia vieraita piispojen haastateltaviksi KeskiPorin kirkkoon.

Muun muassa maanantaina klo 20 Tampereen piispa Matti Repo sekä Manserockin tähdet Mikko Alatalo ja Juha Torvinen pohtivat musiikin merkitystä vaikuttamisen välineenä.
Lue lisää SuomiAreenan kirkon tapahtumista www.evl. fi/uutishuone

Teksti: Kirkon viestintä