Selloa ja laulua Kälviän kirkossa tulevana sunnuntaina 19.1.

Julkaistu: 13.01.2020

Kälviän kirkossa soi sunnuntaina 19.1. klo 18 sello ja laulu, kun lahtelainen sellovirtuoosi ja mezzosopraano Seeli Toivio esittää konsertin. Sanna Polso säestää uruilla ja pianolla. Ohjelmassa kuullaan mm. J. S. Bachin kauniita sellosarjoja, sekä tuttuja lauluja kotimaisilta ja ulkolaisilta säveltäjiltä: Toivo Kuulan Ave Maria, Franckin Panis Angelicus, Aarre Merikannon Kesäyö ja monta muuta. Tervetuloa talvisen illan konserttiin.

Seeli Toivio on kansainvälinen muusikko, hän on esiintynyt maailmalla mm. Japanissa, Keski-Euroopan useissa maissa sekä New Yorkin Carnegie Hallissa kahdesti. Hän soittaa yli 200-vuotiasta selloa, josta myös kertoo musiikin lomassa. Konsertissa on myynnissä hänen cd-levyjään, mukaan lukien mm. kokonaislevytys kaikista Bachin sellosarjoista, sekä kaksi uusinta laululevyä. Levyostoissa käy kortit.

Vapaa pääsy, ohjelmamaksu 10 €.