Lauluyhtye Kajastuksen kiertue pysähtyy Kälviälle

Julkaistu: 12.02.2020

Kaustislainen lauluryhmä Kajastus jatkaa konserttikiertuettaan Kälviällä ensi sunnuntaina.

Konsertissa kuullaan kymmenen kappaletta, jotka on valittu Kajastuksen vuosien varrelta laulamista kappaleista. Konsertissa kuullaan myös uutta materiaalia, muun muassa Jenni Myllymäen säveltämä ja sanoittama Tie, totuus, elämä, sekä TV7:lla esitettävän lastenohjelma Superkirjan loppumusiikki Pelastusruno.

Konsertin nimikkokappale Ilon lähteen luo on Laura Storyn kappale, alkuperäiseltä nimeltään Blessings, jonka Ilona Teirikangas ja Minna Lempiälä ovat suomentaneet.
Konsertissa kuullaan myös Lasse Heikkilän, Tommi Kaleniuksen ja Sakari Heikkilän materiaalia. Kaikki kappaleiden sovitukset ovat Kajastuksen omia.

Konsertin jälkeen on mahdollisuus jäädä rukouspalveluun, mikäli haluaa rukoiltavan kahden kesken asioidensa puolesta.
Konserttiin on vapaa pääsy. Ovilla voi jättää vapaaehtoisen kolehtirahan Kajastuksen tulevan levyprojektin tukemiseen.

Lauluryhmä Kajastuksessa soittavat ja laulavat kaustislaiset Marianne Leskinen, Ilona Teirikangas, Anne Kauppinen, Jenni Myllymäki ja Sari Salo.
Lauluryhmän naiset toivottavat kaikki tervetulleiksi hiljentymään kirkkoon ja nauttimaan hyvästä musiikista.
Lauluryhmä Kajastuksessa soittavat ja laulavat kaustislaiset Marianne Leskinen, Ilona Teirikangas, Jenni Myllymäki, Anne Kauppinen ja Sari Salo. Kuva: Aki MyllymäkiKajastuksen seuraava konsertti on Perhon kirkossa 22.maaliskuuta.

Ilon lähteen luo -
Lauluryhmä Kajastuksen konsertti