Uutislistaukseen

Aarrearkku 10 v.

16.9.2020 10.01

Kolmen sukupolven päivä Lohtajan kirkolla

Sunnuntaina 20. syyskuuta järjestetään Lohtajalla lasten, vanhempien ja isovanhempien Aarrearkkutapahtuma Lohtajan seurakunnan ja Evankelisen lähetysyhdistyksen (ELY:n) yhteistyönä. 

ELY:n aarrearkkutyö täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Lasten ja isovanhempien 3-päiväisiä leirejä on järjestetty Karstulassa ja yhden päivän leirejä useissa seurakunnissa yhteistyönä ELY:n kanssa. 
Lohtajan pappilassa ja pihapiirissä tällaista päivää on vietetty kaksi kertaa. 
Tänä vuonna leiripäivän ohjelmassa on ollut muun muassa perinneleikkejä, raamattuhetkiä, askartelua ja aarteen etsintää. 

Tulevana sunnuntaina Lohtajan kirkossa kohtaavat Aarrearkku-teemalla eri ikäiset Taivaan Isän aarteet. Perhejumalanpalveluksessa kevään ja kesän aikana kastetut saavat lehtensä kastepuuhun. Koulunsa tänä vuonna aloittaneet siunataan ja lapsikuoro laulaa. 

Jumalanpalveluksen jälkeen tapulikioskissa on tarjolla täytettyjä sämpylöitä juoman kera. Lapsille on järjestetty rastitehtäviä kirkon ympäristössä. Kaikki rastiradan suorittaneet palkitaan. 
Aikuisille on omaa ohjelmaa kirkossa, missä Satu Kivisaaren (ELY) kanssa pohditaan tapoja kertoa lapsille hengellisistä asioista.
Tervetuloa mukaan myös muista seurakunnista.

 

Perhemessu ja Aarrearkkutapahtuma
su 20.9. klo 10 
Lohtajan kirkossa.

 

Teksti: Vuokko Orjala