Miksi lukisin Raamattua?

Nainen lukee Raamattua.Raamattu on kristinuskon pyhä kirja, koska sen välityksellä Jumala ilmaisee tahtonsa. Kaikkea kristillistä opetusta on arvioitava Raamatun mukaan. Raamattuun ihmiset ovat kirjoittaneet sen, mitä ovat nähneet, kuulleet ja uskoneet. Näin Raamatussa on sekä jumalallinen että inhimillinen puoli.

Jumala puhuu meille Raamatun kautta. Lue Raamattua, kun haluat tutustua Jumalaan ja hänen tahtoonsa. Uudessa testamentissa kerrotaan Jeesuksen elämästä. Mikä oli hänen tarinansa, mitä hän puhui ja miten eli?

Usko syntyy Jumalan sanasta. Pyhä Henki avaa uskon kokonaisuuden.

Miten Raamattua kannattaa lukea?

Ei ole olemassa yhtä oikeata tapaa lukea Raamattua. Parasta on löytää oma tapa ja ajankohta. Raamattua kannattaa lukea samaan tapaan kuin mitä tahansa muuta kirjallisuutta. Valitse jokin evankeliumi tai vaikkapa Paavalin kirje ja lue se omassa tahdissa alusta loppuun.

Ole avoin Raamatun tekstille ja lue säännöllisesti. Samat raamatunkohdat avautuvat eri tavalla erilaisissa elämänvaiheissa. Voit myös lukea ja jakaa näkökulmia yhdessä toisten kanssa. Tule mukaan johonkin seurakunnan raamattupiiriin, jossa voit pohdiskella ja tutustua Raamattuun yhdessä muiden kanssa.

Raamattua Linkki avautuu uudessa välilehdessäon helppo lukea myös netissä.
Päivän eväät -lukuohjelman avulla Raamattu voidaan lukea läpi 360 päivässä.