Laskuja ja rahaa pöydällä.

Laskutusosoite ja ohjeet

Tässä ohjeessa on tarkennuksia Kirkon Palvelukeskuksen ja sen piiriin kuuluvien seurakuntien laskutukseen.

Laskutus tulee tehdä ensisijaisesti verkkolaskuna. Toivomme toimittajien siirtyvän käyttämään verkkolaskutusta. Operaattorimme on Basware, jonka tunnus on BAWCFI22. Lisätietoja verkkolaskutuksesta löydätte Kirkon palvelukeskuksen ohjesivulta. Basware tarjoaa useita eri verkkolaskujen lähetysvaihtoehtoja. Basware Toimittajaportaalin avulla voitte lähettää verkkolaskunne Kirkon palvelukeskukselle ilmaiseksi.

Mikäli teillä ei ole valmiutta lähettää verkkolaskuja, voitte lähettää laskun postitse tai sähköpostitse. Jos lähetätte laskun sähköpostitse, lisätietoa löydätte täältä.

Mikäli teillä on kysyttävää tietyn seurakunnan laskutuksesta, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse ostoreskontra.kipa@evl.fi.

Mikäli haluatte lisätietoja verkkolaskujen lähetyksestä seurakunnalle, olkaa yhteydessä Baswaren tukeen.

Laskutusosoitteet

Kaikki Kokkolan seurakuntayhtymää ja sen seurakuntia koskevat laskut tulee tehdä verkkolaskuosoitteeseen (ensisijainen vaihtoehto), sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen.

Verkkolaskuosoite

ovt-tunnus: 003701792257

Sähköpostiosoite

kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Huom! Jokaisen laskun tulee olla omana tiedostonaan sähköpostin liitteenä. Osoitteeseen tulee lähettää vain laskuja liitteineen (liitteet A4-koossa).

Postiosoite

Osoitteeseen tulee lähettää vain laskuja, sitä ei tule käyttää esimerkiksi tavarantoimitukseen.

Kirkon Palvelukeskus/Kokkolan seurakuntayhtymä
++2019++