Muusikot nojatuolikirkossa.

Jumalanpalvelus netissä

Voit liittyä kotiseurakunnan jumalanpalvelukseen netin kautta, missä ikinä liikutkin.

Jumalanpalvelukset ovat kuultavissa vain suorana lähetyksenä, eli niitä ei tallenneta nettiin.

Play-nappula joka vie nettijumalanpalveluksiin.

Nettilähetykset Kokkolan seurakuntayhtymän kirkoista

Sunnuntai 31.1.

• klo 10 sanajumalanpalvelus Kokkolan kirkosta
  • klo 10 sanajumalanpalvelus Kälviän kirkosta
  • klo 10 sanajumalanpalvelus Kaustisen kirkosta
  • klo 10 sanajumalanpalvelus Lohtajan kirkosta
  • klo 10 sanajumalanpalvelus Halsuan kirkosta
  • klo 10 sanajumalanpalvelus Kaarlelan kirkosta (ruotsiksi)
  • klo 13 sanajumalanpalvelus Ullavan seurakuntakodilta
  • klo 16 Rauhanyhdistyksen seurat Kälviän kirkosta

Virret

Jumalanpalveluksessa veisattavat virret löydät seurakunnan tapahtumakalenterista. Klikkaa tapahtuma auki, niin näet jumalanpalveluksessa veisattavat virret.

Ohje

Avaa linkki ja paina soittimen play-painiketta, kun jumalanpalvelus alkaa. Jos se ei heti onnistu, kokeile muutaman minuutin kuluttua uudelleen.
Jos yhteys katkeaa kesken lähetyksen, päivitä selain painamalla selaimen osoitesivulla olevaa päivitys-painiketta (F5). Ongelma on usein yhteydessä, ei lähetyksessä. Mediasoitin toimii myös älypuhelimilla. Windows Phone -puhelimissa tulee kuitenkin olla Windows Phone 10 -käyttöjärjestelmä.

Palaute

Miten jumalanpalvelus kuului netissä? Missä olit, kun kuuntelit jumalanpalvelusta netin kautta? Voit antaa vapaamuotoista palautetta kuuluvuudesta palautelomakkeella.
Kiitos palautteestasi!