Muusikot nojatuolikirkossa.

Jumalanpalvelus netissä

Voit liittyä kotiseurakunnan jumalanpalvelukseen netin kautta, missä ikinä liikutkin.

Jumalanpalvelukset ovat kuultavissa vain suorana lähetyksenä, eli niitä ei tallenneta nettiin.

Play-nappula joka vie nettijumalanpalveluksiin.

Nettilähetykset Kokkolan seurakuntayhtymän kirkoista

Perjantai 9.9.

• klo 18 perjantaimessu Kaustisen kirkosta

Sunnuntai 11.9.

• klo 10 konfirmaatiomessu Kokkolan kirkosta
  • klo 10 messu Kaustisen kirkosta
  • klo 10 messu Kälviän kirkosta
  • klo 10 sanajumalanpalvelus Lohtajan kirkosta
  • klo 10 messu Kaarlelan kirkosta (ruotsiksi)
  • klo 12 sanajumalanpalvelus Kokkolan kirkosta (ruotsiksi)
  • klo 13 konfirmaatiomessu Kaarlelan kirkosta
  • klo 13 sanajumalanpalvelus Ullavan kirkosta
  • klo 15 konfirmaatiomessu Kokkolan kirkosta

Ohje

Avaa linkki ja paina soittimen play-painiketta, kun jumalanpalvelus alkaa. Jos se ei heti onnistu, kokeile muutaman minuutin kuluttua uudelleen.
Jos yhteys katkeaa kesken lähetyksen, päivitä selain painamalla selaimen osoitesivulla olevaa päivitys-painiketta (F5). Ongelma on usein yhteydessä, ei lähetyksessä. Mediasoitin toimii myös älypuhelimilla. Windows Phone -puhelimissa tulee kuitenkin olla Windows Phone 10 -käyttöjärjestelmä.

Palaute

Miten jumalanpalvelus kuului netissä? Missä olit, kun kuuntelit jumalanpalvelusta netin kautta? Voit antaa vapaamuotoista palautetta kuuluvuudesta palautelomakkeella.
Kiitos palautteestasi!

Virret

Jumalanpalveluksessa veisattavat virret löydät seurakunnan tapahtumakalenterista. Klikkaa tapahtuma auki, niin näet jumalanpalveluksessa veisattavat virret.