Matkalla

Elämä seurakunnassa on olemista matkalla tästä maailmanajasta tulevaan. Kun maisemat ja tilanteet vaihtuvat, jokainen päivä tuo tullessaan jotakin uutta ja erilaista. Elämän merkitys ihmisenä ei kutistu siihen, mitä minä teen tai saan aikaan, vaan elämän merkitys on siinä, että olen olemassa Jumalan luomistyön tuloksena. 

Kirkkoherra Kai Juvila.Kaste on kutsu matkalle Kristuksen seurassa Jumalan lapsena. Kälviän seurakunnassa niin työntekijät, luottamushenkilöt kuin lukuisat seurakuntalaiset ovat vahvasti sitoutuneet Kristuksen seurakunnan työhön, niin että jokainen ihminen löytäisi ainutlaatuisen, juuri hänelle annetun paikkansa seurakunnassa. 

Jumalan Henki tekee Sanasta ravintoa sielulle. Seurakunta on Kristuksen kirje, johon Jumala kirjoittaa. Sydäntemme tauluun Jumala tahtoo kirjoittaa sanan armosta, rauhasta ja ilosta. Evankeliumin voimassa hän lähettää seurakuntansa maailmaan. ”Olettehan te selvästi Kristuksen kirje, jonka kirjoittamisen hän uskoi meille. Tätä kirjettä ei ole kirjoitettu musteella vaan elävän Jumalan Hengellä, ei kivitauluihin vaan ihmissydämiin.” (2. Kor. 3:3)

Hyvän Jumalan siunausta!

Kai Juvila
kirkkoherra