Kuvakooste perhekerhosta ja -puistosta.

Perheet

Lapset saavat tulla, Jeesus sanoit niin.
Vapahtajan luokse kaikki kutsuttiin.
Vaikka toiset meitä estäisivätkin, sinä kutsut: Tulkaa mielin iloisin.
Kutsut yksinäiset, pienet, pelokkaat. Sinä jokaiselle rakkautta jaat.
Sinä pois et häädä meluisiakaan.
Kaikki saavat jäädä, kaikki huomataan.
Sinä meitä siunaat. Sinä kuuntelet.
Syliin tahdot ottaa kaikenkokoiset.
(Lasten virsi 84)

Sinä äiti, isä, huoltaja. Olet lapsellesi kaikkein tärkein. Perheessänne todeksi eletty turvallinen arki kantaa lasta elämässä eteenpäin. On tärkeää saada tulla hellyydellä nähdyksi äidin ja isän ja muiden turvallisten aikuisten silmissä. Sylissä kasvaa aikuiseksi, muista erillisenäkin arvokkaaksi omaksi itsekseen. Varhainen vuorovaikutus, hoivan ja huolenpidon kohteena oleminen vahvistaa lapsessa ja meissä kaikissa kokemusta Pyhästä ja Jumalasta. Seurakunta tukee perheesi hyvinvointia ja hengellistä kasvua toiminnallaan.

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa. Liity joukkoon Facebookissa!

Kälviän seurakunnan Varhaiskasvatus ja Perhetyö
Kälviän seurakunta

Perhepuisto

Perhepuisto kokoontuu syyskuusta toukokuuhun Kirkkopuistossa seurakuntakodin vieressä parillisen viikon keskiviikkona klo 10-12.
Puisto on avoin kohtaamispaikka perheille, jossa saa leikkiä ja touhuta vapaasti ja ennen kaikkea tutustua muihin perheisiin.
Perhepuistoon voi ottaa mukaan omat eväät, seurakunta tarjoaa kahvin, teen ja mehun. Seurakuntakodin takana on mahdollisuus paistaa omia eväsmakkaroita nuotiolla.

Perhekerho ei kokoonnu toistaiseksi. Perhekerhopäivänä Perhepuisto 16.9. alkaen.

Perhekerho kokoontuu syyskuusta toukokuuhun seurakuntakodilla parittomilla viikoilla keskiviikkoisin klo 10-12. Perhekerho alkaa yhteisellä alkuhartaudella ja loppuu yhteiseen ruokailuun. (aikuiset 4 e ja lapset 1 e).

Lapsiparkki ei kokoonnu toistaiseksi.

Lapsiparkki on avoinna kaikille 1-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille kuukauden kolmantena perjantaina klo 17-20 päiväkerhotilassa.
Vapaaehtoiset, turvalliset ja luotettavat aikuiset huolehtivat lapsista sillä aikaa kun äiti, isä, vanhemmat hengähtävät hetken, käyvät kaupassa tai antavat aikaa parisuhteelle. Lapsiparkkiin otetaan kerrallaan 10 lasta.
Maksu on 2 e/lapsi sisältäen iltapalan. Maksu maksetaan tasarahana lapsiparkkiin tullessa.
Ilmoittautuminen on viimeistään perjantaita edeltävänä keskiviikkona lastenohjaajille.

Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelusta vietetään sunnuntaisin kirkossa klo 10, johon perheet ovat tervetulleita. Seurakuntakodinpuoleisen lehterin alapuolella on Lastenpaikka, josta löytyy erilaista tekemistä kirkkohetkeen mm. kirjoja, pehmopalat, värikyniä ja paperia.

Perhekirkko on erityisesti lapsiperheille suunnattu jumalanpalvelus, jota vietetään silloin tällöin sunnuntaina klo 11. Katso tarkemmat ajankohdat tapahtumakalenterista.