Raamattu, enkeli ja kynttilä.

Pyhäkoulu

Enkeleiden kanssa aamulla varhain, enkeleiden kanssa rukoilkaa!
Enkeleiden kanssa aamulla varhain, enkeleiden kanssa toivokaa!
Kaikille rauhaa vaan me enkeleiden kanssa rukoillaan.
Kaikille rauhaa vaan me enkeleiden kanssa toivotaan.
(Lasten virsi 111)

Pyhäkoulu on perinteistä kirkon kasteopetusta. Pyhäkoulu on eri-ikäisten lasten oma jumalanpalvelus, missä keskustellaan lapsen elämään liittyvistä kysymyksistä, opetellaan tuntemaan Taivaan Isää ja Jeesusta, rukoillaan, lauletaan, askarrellaan ja leikitään.

Haluaisitko toimia pyhäkouluopettajana?

Järjestämme uusille opettajille ilmaisen perehdytyksen. Tule mukaan, se kannattaa, tarvitsemme sinua!

Radiopyhäkoulu

Radiopyhäkoulut ovat noin kymmenminuuttisia hartaushetkiä, jotka koostuvat rukouksesta, hengellisestä lastenmusiikista ja hartauspuheesta. Mikrofonin takana istuvat pääasiassa Oulun seurakuntien lapsityönohjaajat, lastenohjaajat ja papit.
Sunnuntain teema perustuu yleensä päivän evankeliumitekstiin, jonka sisällön radiopyhäkoulu avaa kuulijalle niin että lapsikin sen ymmärtää.

Radiopyhäkoulu sunnuntaisin

• Radio Deissä (Kokkolassa 104,3 MHz ) klo 8.45 ja klo 11.25 (ei kuukauden 1. sunnuntaina)
  • Radio Pookissa (Kokkolassa 89.3 MHz) klo 9.45
  • FM-taajuuksien lisäksi sen voi kuulla suorana lähetyksenä myös nettiradioissa radiodei.fi ja radiopooki.fi