Kuvassa Lastenkirkon Päkä-lammas lasten kanssa

TERVETULOA PYHÄKOULUUN!

Pyhäkoulu

Pienet kädet yhteen liitän. Isää taivaallista kiitän. Jeesus siunaa meitä. Anna enkeleitä. (Lasten virsi 135) 

Pyhäkoulu on eri-ikäisten lasten oma pyhähetki, jossa lauletaan, leikitään ja opetellaan tuntemaan Taivaan Isää ja Jeesusta.

Pyhäkoulut kokoontuvat helmikuusta alkaen Kälviän kirkossa kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina Messun yhteydessä saarnan aikana. 

 

Lasten oma Kirkkopassi 

Kirkon Lastenpaikalta löydät lapsellesi oman Kirkkopassin, johon saa hakea jokaisen kirkossakäynnin jälkeen sakastista osallistumistarran. Kun tarroja on riittävästi löytyy sakastista ahkeruuspalkintoja, joista lapsi saa valita mieleisensä. 

Täyden Kirkkopassin yhteystiedoilla varustettuna voi jättää sakastiin. Täyden Kirkkopassin palauttaneille luvassa yllätyspalkintoja. 

 

Haluaisitko toimia pyhäkouluopettajana?

Tule mukaan, se kannattaa, tarvitsemme sinua! 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! 
 

Radiopyhäkoulu

Radiopyhäkoulut ovat noin kymmenminuuttisia hartaushetkiä, jotka koostuvat rukouksesta, hengellisestä lastenmusiikista ja hartauspuheesta. Mikrofonin takana istuvat pääasiassa Oulun seurakuntien lapsityönohjaajat, lastenohjaajat ja papit.
Sunnuntain teema perustuu yleensä päivän evankeliumitekstiin, jonka sisällön radiopyhäkoulu avaa kuulijalle niin että lapsikin sen ymmärtää.

Radiopyhäkoulu sunnuntaisin