Kuvassa Lastenkirkon Päkä-lammas lasten kanssa

TERVETULOA PYHÄKOULUUN!

Pyhäkoulu

Pienet kädet yhteen liitän. Isää taivaallista kiitän. Jeesus siunaa meitä. Anna enkeleitä. (Lasten virsi 135)

Pyhäkoulu on eri-ikäisten lasten oma jumalanpalvelus, jossa lauletaan, leikitään, askarrellaan ja opetellaan tuntemaan Taivaan Isää ja Jeesusta.

Pyhäkoulut kokoontuvat seurakuntakodin päiväkerhotiloissa kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 13.00-14.00.

• 4.9.
  • 6.11.
  • 4.12.

Haluaisitko toimia pyhäkouluopettajana?

Järjestämme uusille opettajille ilmaisen perehdytyksen. Tule mukaan, se kannattaa, tarvitsemme sinua!

Radiopyhäkoulu

Radiopyhäkoulut ovat noin kymmenminuuttisia hartaushetkiä, jotka koostuvat rukouksesta, hengellisestä lastenmusiikista ja hartauspuheesta. Mikrofonin takana istuvat pääasiassa Oulun seurakuntien lapsityönohjaajat, lastenohjaajat ja papit.
Sunnuntain teema perustuu yleensä päivän evankeliumitekstiin, jonka sisällön radiopyhäkoulu avaa kuulijalle niin että lapsikin sen ymmärtää.

Radiopyhäkoulu sunnuntaisin