Kuvakoosteessa saippuakuplan puhallus, yhdessä olevat kädet ja rivissä olevia lapsia.

Kouluikäiset

Junioreita (7–10-v.) ja varhaisnuoria (11–14-v.) kutsutaan Donkkis BIG Night -toimintailtoihin, leireille ja retkille. Hartaudet kuuluvat olennaisena osana kerhojen toimintaan.

Donkkis BIG Night -toimintaillat alakoululaisille ja eskarilaisille

• Muutaman kerran keväällä ja syksyllä
  • Ohjelmassa raamattuopetusta, yhteislaulua, rukousta, Ruut ja Saku, toimintapisteitä, jättinyyttärit...
  • Järjestäjinä Kälviän seurakunta ja Keski-Pohjanmaan Kansanlähetys

Donkkis-ilta 4.-6.-luokkalaisille

pe 12.3. klo 18-20 Kälviän seurakuntakodilla

Donkkis-illassa on osittain samoja juttuja kuin Donkkis BIG Night -illoissa, mm. Saku ja Ruut, musisointia, hiljentymistä, skaboja ja pelejä. Donkkis-illoissa on myös vähän uusia juttuja.

Donkkis-iltoihin ilmoittaudutaan ja ilmoittautuneille lähetetään vielä info sähköpostiin. Kukaan ei saa osallistua iltaan sairaana. Pyrimme kaikessa toiminnassa ottamaan turvallisuusohjeet huomioon.

• Ilmoittaudu 4.-10.3.
  • Mukaan mahtuu 20 lasta
  • Tapahtuma on ilmainen
  • Lisätietoja Sirpa Klapuri, p. 050 3147 372

Seurakunta sosiaalisessa mediassa

Toimintaa toteutetaan myös sosiaalisessa mediassa. Liity joukkoon!

Instagramissa @kalvianjunnutjavarkutLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Facebookissa Kälviän seurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Nuorisotyönohjaaja on kouluikäisiä ja heidän perheitään varten. Huolien, murheiden, ilon ja onnenhippusten kanssa käänny rohkeasti Sirpan puoleen.