Kälviän seurakuntakoti

Kälviäntie 22 , 68300 Kälviä

Kälviän seurakuntakoti.

Kälviän seurakuntakoti on valmistunut vuonna 1971. Sitä laajennettiin vuonna 1989 ja saneerattiin 2008.

Seurakuntakodin juhlasalissa on 200 istumapaikkaa sekä valkokangas, videotykki ja äänentoisto. Nuorten tilassa olkkarissa on 24 pöytäpaikkaa ja siihen liittyvässä ruokasalissa 60 pöytäpaikkaa. Tilaan on mahdollisuus järjestää 150 istumapaikkaa. Olkkarissa on valkokangas, videotykki ja äänentoisto.

Seurakuntakoti palvelee kaikkia seurakuntalaisia perhejuhlissa, elämän iloissa ja suruissa, seurakuntalaisten omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Seurakunnan toiminta on keskittynyt seurakuntakotiin, jossa pidetään paljon seuroja, raamattupäiviä, diakoniaan ja lähetystyöhön liittyviä juhlia, yhteisvastuu- ja lähetyslounaita, seurakunnan pienpiirejä, päiväkerhoja, nuorteniltoja, rippikoulua, vanhustenkerhoa, kuoroharjoituksia ja konsertteja. Myös eri yhteisöt pitävät usein kokouksiaan ja koulutuspäiviään seurakuntakodissa.

Merkittävä sija seurakuntakodin toiminnassa on vapaaehtoistyöllä. Seurakuntalaiset palvelevat erilaisissa tilaisuuksissa vapaaehtoisesti erityisesti keittiöllä. Ilman mittavaa vapaaehtoistyötä ei seurakuntamme pystyisi palvelemaan jäseniään nykyisessä laajuudessaan.

Tilavaraukset seurakuntavirastosta:

Kälviän seurakuntakodin juhlasali.

Kälviän seurakuntakodin Olkkari-nuortentila.

Juhlasalissa on induktiosilmukka.
Lastenhoitohuone

Rauhanyhdistyksen päiväkerho

Päiväkerho vuoroviikoin 4- ja 5 -vuotiaille.

12. Päiväkerho

Päiväkerhot ovat kirkon järjestämää kristilliseen arvopohjaan perustuvaa arkitoimintaa 3-6-vuotiaille lapsille.
Kerhot kokoontuvat kerran tai kaksi kertaa viikossa 3 tunnin ajan seurakuntakodin päiväkerhotiloissa. (Keskimmäinen ovi)

tiistaina ja perjantaina klo 8.45-11.45
tiistaina ja torstaina klo 12.30-15.30

Kerhokausi alkaa syksyllä. Päiväkerhon lukukausimaksu on 20 e. Päiväkerhoon voi ilmoittautua viikolla 32 soittamalla lastenohjaajille tai käymällä paikan päällä seurakuntakodin päiväkerhotiloissa. Kerhopaikkaa voi tiedustella myös kesken kauden lastenohjaajilta.