Riparinuoret järven rannalla.

 

Rippikoulu 2023                                                      

Talven mittaan on tapaamisia ja muita tilanteita, joihin rippikoululaisen kuuluu osallistua. Rippikoululainen täyttää seurakunnan toimintaan osallistumiskorttia, ja kortin tulee olla täytetty leirille tultaessa. 

Rippikouluinfo

  • TI 11.10. klo 13.36 Lucina Hagmanin koulun ruokasalissa.

Ilmoittautuminen

Rippikouluun voi ilmoittautua 13.-27.10. 2022 välisenä aikana. Linkki ilmoittautumiseen avautuu 13.10.2022.
 

Nyt se alkaa! Sinun rippikoulusi!   

Kutsumme sinut, vanhempasi, sisaruksesi, isovanhempasi ja kummisi messuun ensimmäisenä adventtina su 27.11. klo 12 Kälviän kirkkoon. Messun jälkeen on rippikouluinfo kirkossa. Infohetki on ohi noin kello 14.                                                                  

Rippikoulu on ihan huippu juttu. Siellä pohditaan elämän isoja kysymyksiä, jaetaan iloja ja suruja, saadaan kokea ystävyyttä, yhteyttä ja yhteisöllisyyttä ja ollaan hyvän Jumalamme hoidettavana. 

Rippikoulu alkaa adventtina ja jatkuu konfirmaatioon saakka. Talven mittaan on tapaamisia ja muita tilanteita, joihin rippikoululaisen kuuluu osallistua. Tässä näet osan päivämääristä, loput päivämäärät saat ripari-infossa ensimmäisenä adventtina.
Rippikoulun aikana rippikoululainen täyttää rippikoulukorttia, johon merkitään osallistumiset seurakunnan tilaisuuksiin, ja kortin tulee olla täytetty leirille tultaessa. 
 
Rippikouluun ilmoittaudutaan to 13.10. kello 18 alkaen. Ilmoittautuminen päättyy to 27.10. kello 18. Rippikouluun ilmoittaudutaan tällä sivulla ylempänä olevan linkin kautta. Leiritoive perusteluineen tehdään ilmoittautumiskaavakkeella. Kaikki eivät mahdu samalle leirille, joten joudumme tasoittamaan ryhmäkoot. Siksikin perustelu leiritoiveesta on tärkeä. 
Huom! Jos toivot pääseväsi kaverin kanssa samalle leirille, nimeä mielellään yksi, enintään kaksi kaveria. 

Jos sinulla on kysyttävää, soita rohkeasti: Sirpa Klapuri p. 050 3147 372 ja Kai Juvila p. 050 3147 363. 
Voit myös laittaa sähköpostia: sirpa.klapuri@evl.fi

Riparimaksu (näkyy leirivaihtoehtojen perässä) maksetaan leirin jälkeen. Riparimaksusta voi saada vapautuksen kirjallisella anomuksella. Seurakunta lahjoittaa rippikoululaisille Raamatun.

Ne, jotka käyvät jonkun muun kuin Kälviän seurakunnan järjestämän rippikoulun, ilmoittautuvat silti myös Kälviän seurakunnan rippikouluun ja ovat mukana Kälviän rippikoulussa seurakuntajakson ajan rippikoulukorttia täyttäen. Valitse tällöin kohta: Käyn rippikoulun muualla.
Vuonna 2023 tarjoamme seuraavat leirivaihtoehdot: 

Hiihtolomaripari Virossa, Sakun leirikeskus, 26.2.3.3. 

Konfirmaatio su 21.5. kello 11 Kälviän kirkossa.
Hiihtolomaripariin kuuuu opetuspäiviä ennen ja jälkeen leirijakson. Opetuspäivät ovat su 22.1. / 18.2. (lämppäripäivä) / su 16.4. / su 7.5.
Hiihtolomariparille tarvitset passin tai kuvallisen henkilökortin. Menemme leirille junalla, laivalla ja bussilla. Leirin päätteeksi tutustumme Tallinnaan. 
Riparimaksu 200 e (sis. ruuat, majoituksen, matkat, Raamatun).
Voit tutustua leiripaikkaan tässä

Kälviän 1-ripari Vasikkasaaressa, Kokkolassa 13.20.6. 

Konfirmaatio su 25.6. kello 11 Kälviän kirkossa. Lämppäripäivä la 6.5.
Riparimaksu 160 e (sis. ruuat, majoituksen, Raamatun. Riparilaisen ruuat maksavat seurakunnalle 250 e. Seurakunta maksaa erotuksen.)

Kälviän 2-ripari Vasikkasaaressa, Kokkolassa 21.28.7. 

Konfirmaatio su 30.7. kello 11 Kälviän kirkossa. Lämppäripäivä la 20.5.
Riparimaksu 160 e (sis. ruuat, majoituksen, Raamatun. Riparilaisen ruuat maksavat seurakunnalle 250 e. Seurakunta maksaa erotuksen.)

Huom! Kun valitset sinulle sopivaa leiriä, ota huomioon leiripäivät. Huomioon otettavaa on myös se, että leiriltä ei voi olla pois esimerkiksi harrastusten takia. Heti lomakkeen alkupuolella valitset leirin, jolle ilmoittaudut. Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei sovi sinulle, tule juttelemaan asiasta tai soita.

Huom! Lomakkeessa on kysymyksiä myös muun muassa allergioista, sairauksista ja muista sellaisista asioista, joista toivomme teidän luottamuksellisesti kertovan meille, jotta rippikoulu saadaan järjestettyä parhaalla mahdollisella tavalla. Toivomme, että täytätte myös nämä kohdat. Me emme saa tietoja esimerkiksi koulusta tai muualta. 

Huom! Henkilötiedot kerätään suostumukseen perustuen ja käsitellään luottamuksellisesti. Seurakunta käyttää annettuja tietoja vain sovittuun tarkoitukseen. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Seurakunnan ruokapalveluille ilmoitetaan ruokavaliot, ruoka-aineallergiat ja tarvittaessa osallistujan puhelinnumero tarkempia tiedusteluja varten.
                             
Iloisin ripariterveisin,
Sirpa Klapuri, Kai Juvila ja Markku Hekkala. 

Lue lisää konfirmaatiosta.

Lisätietoja Sirpa Klapurilta, p. 050 3147 372.

 

Seuraa myös näitä:
Instagram: kalviannuoriseurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Snapchat: klvseurisnuoret

Lisätietoja