Riparinuoret järven rannalla.

Rippikoulu 2022

Rippikoulu alkaa adventtina ja jatkuu konfirmaatioon saakka. Talven mittaan on tapaamisia ja muita tilanteita, joihin rippikoululaisen kuuluu osallistua. Rippikoululainen täyttää seurakunnan toimintaan osallistumiskorttia, ja kortin tulee olla täytetty leirille tultaessa.

Rippikouluinfo

• Su 28.11. klo 10 messu ja infohetki Kälviän kirkossa
  • Ripppikoululainen, vanhemmat, sisarukset, isovanhemmat ja kummit ovat tervetulleita messuun ja sen jälkeiseen rippikouluinfoon, joka kestää noin klo 12 saakka.

Rippileirit 2022

Ruokamaksu on 160 euroa (todelliset ruokakustannukset leirillä on n. 200 e/leiriläinen. Kälviän seurakunta maksaa erotuksen). Maksu maksetaan kesällä leirin jälkeen. Ruokamaksusta voi saada vapautuksen kirjallisella anomuksella. Seurakunta lahjoittaa rippikoululaisille Raamatun.

Kälviän 1-ripari Vasikkasaaressa, Kokkolassa 6.-13.6.

• Konfirmaatio su 19.6. klo 11 Kälviän kirkossa
  • Leirillä on Kälviän seurakunnan työntekijöitä ja isosia

Kälviän 2-ripari Vasikkasaaressa, Kokkolassa 27.6.-4.7.

• Konfirmaatio su 10.7. iltapäivällä Kälviän kirkossa
  • Leirillä on Kälviän seurakunnan työntekijöitä ja isosia

Kälviän ja Lohtajan yhteinen ripari Vasikkasaaressa, Kokkolassa 30.7.-6.8.

• Konfirmaatio su 7.8. klo 11 Kälviän kirkossa
  • Leirillä on sekä Kälviän, että Lohtajan seurakunnan työntekijöitä ja isosia

Ilmoittautuminen

Rippikouluun voi ilmoittautua 8.11. klo 18 - 15.11. klo 18. Leiritoive perusteluineen tehdään ilmoittautumiskaavakkeella.

Huom! Kun valitset sinulle sopivaa leiriä, ota huomioon leiripäivät. Leiriltä ei voi olla pois esimerkiksi harrastusten takia. Heti lomakkeen alussa valitaan leiri, jolle ilmoittautuu. Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei sovi sinulle, tule juttelemaan asiasta tai soita.

Huom! Jos haluat toivoa kaverin kanssa samalle leirille, nimeä mielellään yksi, maksimissaan kaksi kaveria.

Huom! Lomakkeessa on kysymyksiä myös allergioista, sairauksista ja muista sellaisista asioista, joista toivomme teidän luottamuksellisesti kertovan. Toivomme, että täytätte myös ne kohdat. Seurakunta ei saa tietoja esimerkiksi koulusta tai muualta.

Ne, jotka käyvät jonkun muun kuin Kälviän seurakunnan järjestämän rippikoulun, ilmoittautuvat silti Kälviän seurakunnan rippikouluun ja ovat mukana Kälviän rippikoulussa seurakuntaan osallistumisjakson ajan. Valitse silloin Käyn rippikoulun muualla -kohta.

Jos et halua käydä leiririppikoulua, ilmoittaudu ilta- tai yksityisrippikouluun. Tämä rippikoulu järjestetään joko ilta- ja päivärippikouluna kevään aikana tai yksityisrippikouluna riippuen ryhmän koosta.

Lue lisää konfirmaatiosta.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

Seuraa myös näitä:
Instagram: kalviannuoriseurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Snapchat: klvseurisnuoret