Riparinuoret järven rannalla.

 

Rippikoulu 2021

Rippikoulu alkaa adventtina ja jatkuu konfirmaatioon saakka. Talven mittaan on tapaamisia ja muita tilanteita, joihin rippikoululaisen kuuluu osallistua (=seurakunnan toimintaan osallistumisjakso). Rippikoululainen täyttää riparikorttia, joka tulee olla täytetty leirille tultaessa. 

Rippileirit 2021

Kälviän 1-ripari Majakassa, Halsualla 17.-24.6. 

  • Konfirmaatio la 10.7. Kälviän kirkossa 
  • Leirille mahtuu 20 rippikoululaista

Kälviän 2-ripari Vasikkasaaressa, Kokkolassa 28.6.-5.7. 

  • Konfirmaatio su 11.7. Kälviän kirkossa 
  • Leirille mahtuu 40 rippikoululaista 

Lohtajan ripari Vasikkasaaressa, Kokkolassa 7.-14.6. 


Ruokamaksu on 140 euroa (todelliset ruokakustannukset leirillä on n. 180 e/leiriläinen. Kälviän seurakunta maksaa erotuksen). Maksu maksetaan kesällä leirin jälkeen. Ruokamaksusta voi saada vapautuksen kirjallisella anomuksella. Seurakunta lahjoittaa rippikoululaisille Raamatun.

Tänä vuonna kälviäläiset voivat ilmoittautua myös Lohtajan seurakunnan riparille (ja toisin päin). Lohtajan riparin hinta on 160 euroa. 

Rippikoulun lähiopetuspäivät käydään sen seurakunnan tilanteissa, minne on ilmoittautunut rippikouluun (näitä on muutama tilanne rippikouluaikana). Riparikorttia voi täyttää omassa seurakunnassa. 
Kälviän leireillä on Kälviän seurakunnan työntekijät ja isoset, Lohtajan leirillä Lohtajan seurakunnan työntekijät ja isoset.

Huom! Leiriltä ei voi olla pois esimerkiksi harrastusten takia. 
                             
Ne, jotka käyvät jonkun muun kuin Kälviän seurakunnan (tai Lohtajan seurakunnan) järjestämän rippileirin, ovat mukana Kälviän rippikoulussa seurakuntaan osallistumisjakson ajan. 

Lue lisää konfirmaatiosta.

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

Seuraa myös näitä:
Instagram: kalviannuoriseurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Snapchat: klvseurisnuoret

Lisätietoja

seurakuntapastori

Kälviän seurakunta, Lohtajan seurakunta